Debut i agility for Aslak

I valpekaoset som har stått på nå i sommer med Vilje sitt kull, har treningsbloggen stått litt stille. Men vi har trent jevnt og trutt, med unntak av disse siste 3 ukene når valpene er mest aktive og krever sitt. Da har man ikke overskudd til så mye annet enn nettopp valper.

Nå er det hovedsakelig 2 ting vi fokuserer mye på:

  • Felt
  • Slalom

Ellers er Aslak ganske klar altså. Slalomen er ikke komplett, og sånn utenom det suser han alt for fort over feltene. Vi har meldt oss på debut på lokalt stevne 21-22 september i Ålesund. Ikke nok med det, så har vi også meldt på Kongsvinger 11-13 oktober. Så nå gjelder det virkelig å trene og få inn det vi mangler før debut – selv om jeg tar debut mest som trening. Jeg kommer til å være nervøs, og er mest spent på hvordan han fungerer i en konkurransesituasjon. Om unghunden slår inn, eller om han holder seg på matta og gjør det han skal 😉

DSC_0053

Jeg oppdaterer treningsbloggen mer hyppig når vi er tilbake i full trening, og gleder oss til det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s